Krémy
Příspěvky
Krém s bílou čokoládou
17. 6. 2016
Základem tohoto krému je kaše z mouky. Tento krém je výborný do těch korpusů, kam se nehodí vanilková chuť. Ráda jej kombinuji například s oříškovým korpusem.
Vanilkovo-pudingový máslový krém s bílou čokoládou
17. 6. 2016
Na tomto máslovo-pudingovém krému oceníte jeho univerzálnost a lahodnou chuť. Můžete jej použít jak pod kteroukoliv potahovku, tak pro zdobení trezírovacími špičkami. Místo bílé čokolády můžete použít tmavou čokoládu a získáte tak čokoládový krém.
Vanilkovo-pudingový krém se šlehačkou
16. 6. 2016
Jedná se o klasický pudingový krém odlehčený šlehačkou. Výborně se hodí k vanilkovému korpusu a jahodám. Jahody nejsou podmínkou. Protože krém obsahuje šlehačku, pro případné potažení používám pravý marcipán, popř. čokolínu. Ostatní potahovky nemající rády vlhkost by se roztekly.
Máslový krém se sněhem z bílků
24. 4. 2016
Pokud jsem se rozhodla, že založím rubriku receptů, je v případě krémů třeba začít tímto krémem, protože jej považuji za naprosto základní krém. Pro toho, kdo má rád máslové krémy, bude pořád dost máslový, tomu, kdo nemá rád máslové krémy, bude připadat příjemně odlehčený.