Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Krémy

Příspěvky

Krém s bílou čokoládou

17. 6. 2016

Základem tohoto krému je kaše z mouky. Tento krém je výborný do těch korpusů, kam se nehodí vanilková chuť. Ráda jej kombinuji například s oříškovým korpusem.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Krémy | Komentářů: 1

Vanilkovo-pudingový máslový krém s bílou čokoládou

17. 6. 2016

Na tomto máslovo-pudingovém krému oceníte jeho univerzálnost a lahodnou chuť. Můžete jej použít jak pod kteroukoliv potahovku, tak pro zdobení trezírovacími špičkami. Místo bílé čokolády můžete použít tmavou čokoládu a získáte tak čokoládový krém. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Krémy | Komentářů: 0

Vanilkovo-pudingový krém se šlehačkou

16. 6. 2016

Jedná se o klasický pudingový krém odlehčený šlehačkou. Výborně se hodí k vanilkovému korpusu a jahodám. Jahody nejsou podmínkou. Protože krém obsahuje šlehačku, pro případné potažení používám pravý marcipán, popř. čokolínu. Ostatní potahovky nemající rády vlhkost by se roztekly.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Krémy | Komentářů: 0

Máslový krém se sněhem z bílků

24. 4. 2016

Pokud jsem se rozhodla, že založím rubriku receptů, je v případě krémů třeba začít tímto krémem, protože jej považuji za naprosto základní krém. Pro toho, kdo má rád máslové krémy, bude pořád dost máslový, tomu, kdo nemá rád máslové krémy, bude připadat příjemně odlehčený. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Krémy | Komentářů: 0